Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Viskadalen IBK Seniorlag Herrar

26 februari 2012
16:30

Träslövsläge IF

Referat: Viskadalen IBK - Träslövsläge IF

Trots att vi var det bättre laget så var det motståndarna som gjorde de flesta målen i första perioden.

Stackars Victor var rätt trött i mål, men han stod emot bra så länge vi höll tätt i slottet.
Trots detta så lyckades vi slarva så att vi låg under med 1-4 redan tidigt i andra perioden. Då hade tre av deras mål gjorts av samma person.

Det var dags att ändra på siffrorna och efter en enkel positionsändring blev både vårt defensiva som offensiva spel bättre.
Det var även kul att se David göra sin första B-lagsmatch, han snodde många bollar i sin centerposition, trots det blev vi ofta avblåsta för hur snygga brytningar som helst.

Vi lyckades hämta upp underläget och vända på matchen till vår fördel under andra perioden. 7-6 var resultatet i periodpaus.

Sista perioden blev jobbig. Båda lagen var trötta, vi fick inte in några bollar i mål och fick slita för att motståndarna inte skulle få göra några heller.
Victor fick rädda oss ett flertal gånger, trots att vi hade ett riktigt stabilt försvar.

Det var först när det endast återstod 2 minuter av matchen som vi fick gjort 8-6 och kunde pusta ut lite. Målet gjordes av Hentilä som målade mycket för oss under kvällen, hela tre gånger och så fick han även en assist när Clabbe drog till ordentligt.
Den sista minuten blev vi riktigt tillbakapressade men vi redde ut stormen och vår fjärde vinst var ett faktum!